مواد لازم اسپاگتی ایتالیایی:
اسپاگتی: 1 بسته(700 گرم)
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
سس گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه: 2 عدد
نمک و فلفل:به مقدار لازم
پنیر موزاریلا : به مقدار لازم

طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی:
ظرفی را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا به جوش بیاید.بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید و یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا اسپاگتی 7 دقیقه ای بجوشد.

بعد پاستا را آبکش کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سرخ شود. بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود.

سس گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن به گوشت و سه لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت پخته شد و آب آن کشیده شد .آماده است.

نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن مایه گوشت را بریزید .سپس بقیه اسپاگتی ها را روی مایه گوشت بریزید و روی اسپاگتی ها را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.

ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

نکات کلیدی در تهیه اسپاگتی

اسپاگتی ایتالیایی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
اسپاگتی ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

چگونه با یک روش ساده اسپاگتی درست کنیم ؟

با غذاساز چه غذاهایی می توان درست کرد ؟

اسپاگتی ,گوشت ,روی ,دهید ,بریزید ,آب ,اسپاگتی ایتالیایی ,اضافه کنید ,اسپاگتی ها ,را به ,ها را

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پیدایش، سرمایه گذار استارت آپ شما آسان پروژه مطالب اینترنتی مقالات مرتبط با روانشناسی و علوم تربیتی سلامت باش طرح پرسش مهر مدیریت نوین arshiyandl danestaniha نفس دوباره